Helsinki Shipyard

Helsinki Shipyard sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Hietalahdessa ja se on erikoistunut vaativaan meriteknologiaan ja laivanrakennukseen. Telakalla on vankka kokemus matkustaja- ja risteilyalusten suunnittelussa ja rakentamisessa. Olemme tunnettuja myös rakentamistamme jäänmurtajista sekä muista erikoisaluksista, joita olemme rakentaneet arktisiin olosuhteisiin.

Helsinki Shipyardin juuret juontavat vuoteen 1865, jolloin Helsinkiin perustettiin Helsingfors Skeppsdocka. Samalla paikalla on siis rakennettu laivoja jo yli 150 vuotta mukaan lukien yli puolet maailman toiminnassa olevista jäänmurtajista. Pyrimme jatkuvasti kehittämään laivanrakennukseen uusia ratkaisuja ja olemaan alamme edelläkävijä.

Helsingin telakka

Marraskuun 3. päivänä, 2023, Davie ilmoitti saattaneensa päätökseen suomalaisen Helsinki Shipyard Oy:n liiketoimintakaupan. Helsinki Shipyard -nimi jää edelleen käyttöön, mutta telakan juridinen nimi on DNY Finland Oy, joka kuuluu Group Davieen. Telakan palveluksessa on noin 400 työntekijää, jotka työskentelevät pääosin projektinjohtamiseen, suunnitteluun ja alusten rakentamiseen liittyvissä tehtävissä.