Superjahdit

Helsinki Shipyard on erikoistunut vaativien ja edistyksellisten tuotteiden kehitykseen sekä valmistukseen asiakkaidensa toimintaa varten. Tarjoamme vaativille asiakkaille yksilöllistä palvelua ja meillä on mahdollisuus keskittyä jokaiseen asiakkaaseen erikseen. Tehtävämme on tuntea asiakkaamme ja ylittää heidän odotuksensa.

Telakan tarjoamaan kokonaisuuteen kuuluvat konseptisuunnittelu, suunnittelu, laivanrakennus ja käyttöönotto. Kaikki toiminnot tapahtuvat yhdessä paikassa, mikä tekee sujuvaksi koko laivanrakennusprosessin, minkä seurauksena asiakas saa yksilöllisen ja korkeimmatkin laatuvaatimukset täyttävän aluksen. Erikoisominaisuutemme kokeneena risteilyalusten rakentajana on se, että käytämme jahtirakentamiseen samoja rakennusmenetelmiä, jotka ovat meille tuttuja isommista aluksista. Tämä tuo meille kilpailukykyä jahtiprojektien toteutusaikatauluihin.

Aluksissa käyttämämme ratkaisut ja teknologiat on tehty kestämään ja käytämme vain tunnettuja valmistajia ja alan kumppaneita.

Rakentaminen Helsingin keskustassa antaa tilaajalle mahdollisuuden nauttia Suomen pääkaupungista valvoessaan unelmajahdin muuttumista todeksi. Sijaintimme on ainutlaatuinen Helsingin keskustassa ja meiltä on loistavat yhteydet lentokentälle, minne matkaa on alle tunnin.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä nauttimaan ainutlaatuisesta uudisrakennusprojektista telakallamme, missä voimme keskittyä yhteen asiakkaaseen kerrallaan.

Ota yhteyttä:

Ville Korpela, SVP Design
+358 40 777 9920
ville.korpela@helsinkishipyard.fi