Telakalle töihin

Helsinki Shipyard Oy tarjoaa sinulle aitiopaikan laivanrakennuksen maailmaan. Telakalla työskentelee tällä hetkellä 400 laivanrakennuksen ammattilaista, jotka toimivat pääosin laivan ja sen järjestelmien suunnitteluun, projektinjohtamiseen sekä alusten rakentamiseen ja varusteluun liittyvissä tehtävissä. 

Luovutimme maaliskuun 2023 lopussa kolmannen meillä rakenteilla olleen Vega-luokan tutkimusmatkaristeilijä SH Dianan. Tämän aluksen kaksi sisarta, SH Minerva (luovutus 3.12.2021) ja SH Vega (luovutus 8.7.2022), luovutettiin telakalta vain muutaman kuukauden välein. Aluksiin liittyvistä uutisista ja tapahtumista voit lukea lisää kotisivujemme Ajankohtaista-osiosta.

Helsingin telakka on työpaikka, jossa saat vastuuta työkokemukseesi pohjautuen joko laajemmista työkokonaisuuksista tai voit keskittyä ja kehittyä tietyn alueen erityisosaajaksi. Meillä pääset tarttumaan mielenkiintoisiin haasteisiin mukavassa työyhteisössä.

Telakka tarjoaa työntekijöilleen laajan työterveyshuollon ja telakkaperinteen mukaisesti telakkalaisilla on terveyden tukena myös sairaskassat. Telakan kuntosali on työntekijöiden vapaassa käytössä ja siellä järjestettävään ohjattuun liikuntaan voit osallistua yhdessä työkavereiden kanssa. Telakalla on myös aktiivista vapaa-ajan toimintaa.

Helsinki Shipyard – Assembling Dreams

Kesäharjoittelu 2023

Kiitokset hyvistä hakemuksista! Käsittelemme niitä parhaillaan…

Diplomityöt ja AMK-opinnäytetyöt 2023

Telakalta löytyy tänäkin vuonna erilaisia lopputyömahdollisuuksia niin teekkareille kuin insinööriopiskelijoillekin.

Laita meille viestiä 30.04.2023 mennessä lopputyöhön liittyen osoitteeseen:

rekry@helsinkishipyard.fi

Otsikoi sähköposti: Lopputyö 2023

Kerro viestissä ja CV:ssäsi, minkä tyyppiset aiheet kiinnostavat sinua lopputyötä ajatellen ja milloin voisit aloittaa lopputyön tekemisen.

Tutustu merialan esitteeseen

Helsinki Shipyard Oy:n tietosuojakäytännöt

Emme käytä ulkomaisia työnvälitystoimistoja rekrytoinnissamme!