Telakalle töihin

Helsinki Shipyard Oy tarjoaa sinulle aitiopaikan laivanrakennuksen maailmaan. Telakalla työskentelee tällä hetkellä 400 laivanrakennuksen ammattilaista, jotka toimivat pääosin laivan ja sen järjestelmien suunnitteluun, projektinjohtamiseen sekä alusten rakentamiseen ja varusteluun liittyvissä tehtävissä. 

Tällä hetkellä meillä on rakenteilla yksi Vega-luokan tutkimusmatkaristeilijä. Tämän uudislaivan kaksi sisarta, SH Minerva (luovutus 3.12.2021) ja SH Vega (luovutus 8.7.2022), luovutettiin telakalta vain muutaman kuukauden välein. Aluksiin liittyvistä uutisista ja tapahtumista voit lukea lisää kotisivujemme Ajankohtaista-osiosta.

Helsingin telakka on työpaikka, jossa saat vastuuta työkokemukseesi pohjautuen joko laajemmista työkokonaisuuksista tai voit keskittyä ja kehittyä tietyn alueen erityisosaajaksi. Meillä pääset tarttumaan mielenkiintoisiin haasteisiin mukavassa työyhteisössä.

Telakka tarjoaa työntekijöilleen laajan työterveyshuollon ja telakkaperinteen mukaisesti telakkalaisilla on terveyden tukena myös sairaskassat. Telakan kuntosali on työntekijöiden vapaassa käytössä ja siellä järjestettävään ohjattuun liikuntaan voit osallistua yhdessä työkavereiden kanssa. Telakalla on myös aktiivista vapaa-ajan toimintaa.

Helsinki Shipyard – Assembling Dreams

Kesäharjoittelu 2023

Kiitokset hyvistä hakemuksista! Käsittelemme niitä parhaillaan…

IT-harjoittelijaksi Helsingin telakalle – älä lähde merta edemmäs kalaan

Oletko tullut ikinä ajatelleeksi, miten laaja ja monipuolinen IT-infrastruktuuri laivanrakennustelakalla tarvitaan? Haluaisitko tietää asiasta enemmän?  

Haemme harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle 2023. Haemme kaveria, joka varmistaa tiedonkulun ja prosessien toiminnan myös kesän aikana sekä on innokkaana mukana optimoimassa toimintaamme.  Lisää tehtävästä:

IT-harjoittelijaksi Helsingin telakalle

Haethan tehtävää 31.3.2023 mennessä. Nopeus on tässäkin valttia, sillä käsittelemme hakemuksia koko ajan. Otsikoi sähköposti: IT-harjoittelija 2023 ja lähetä hakemus osoitteeseen:

rekry@helsinkishipyard.fi

Diplomityöt ja AMK-opinnäytetyöt 2023

Telakalta löytyy tänäkin vuonna erilaisia lopputyömahdollisuuksia niin teekkareille kuin insinööriopiskelijoillekin.

Laita meille viestiä 30.04.2023 mennessä lopputyöhön liittyen osoitteeseen:

rekry@helsinkishipyard.fi

Otsikoi sähköposti: Lopputyö 2023

Kerro viestissä ja CV:ssäsi, minkä tyyppiset aiheet kiinnostavat sinua lopputyötä ajatellen ja milloin voisit aloittaa lopputyön tekemisen.

Tutustu merialan esitteeseen

Helsinki Shipyard Oy:n tietosuojakäytännöt

Emme käytä ulkomaisia työnvälitystoimistoja rekrytoinnissamme!