KOLMAS HUIPPUMODERNI RETKIRISTEILYALUS SH DIANA ON LUOVUTETTU

4.4.2023

NB518 – SH Diana

Elegantin ja jääluokitellun Swan Hellenic -laivaston kolmas ja suurin alus on nyt matkalla Välimerelle, mistä kulttuuriretkiristeilyt ovat alkaneet

Swan Hellenic otti vastaan Helsingin telakalta perjantaina 31. maaliskuuta luovutetun SH Dianan. Swan Hellenicin uusin ja suurin alus purjehtii Itämerellä ja kulkee Kielin kanavan läpi 4. huhtikuuta yöllä.

SH Diana on parhaillaan matkalla Palermoon ensimmäiselle kulttuurimatkaristeilylleen, kymmenen vuorokauden risteilylle Karthagon ja maurien mysteereille, jotka vievät vieraansa tutustumaan Pohjois-Afrikan kiehtovimpiin paikkoihin ennen kuin ohittavat “Herakleen pylväät” matkalla Sevillaan ja Lissaboniin. Lissabonista 25. huhtikuuta lähtevässä yhdeksän yön risteilyssä Länsirannikon historiallisiin satamiin SH Diana syleilee Espanjan, Ranskan, Belgian ja Alankomaiden rannikoita matkallaan Amsterdamiin.

Täällä 4. toukokuuta järjestetään kasteseremonia, jossa Yhdysvaltain luksusmatkailualan ikoni Valerie Wilson toimii aluksen kummina kastamalla SH Dianan perinteisin tavoin, mutta modernilla twistillä, ja lähettää aluksen tyylikkäästi Skandinavian vuonojen risteilyille ja koko arktiselle kaudelle.

“Olemme iloisia voidessamme ottaa vastaan tämän poikkeuksellisen kauniin ja monipuolisen uuden 5 tähden aluksen”, sanoi Swan Hellenicin toimitusjohtaja Andrea Zito. “Laivastomme suurimpana aluksena SH Diana on ensimmäinen, joka on varustettu suurilla tender-veneillä sekä zodiac-veneillä, mikä tarjoaa vieraille laajan valikoiman poikkeuksellisen syvällisiä kokemuksia siitä, mitä muut eivät.”

Lisätietoja:

Viestintä, Helsinki Shipyard Oy, p. 358 10 622 2248