Helsinki Shipyard Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1. helmikuuta alkaen telakan operatiivinen johtaja Esko Karvonen

4.2.2021

Helsingin telakan toimitusjohtajan tehtäviä hoitanut Carl-Gustaf Rotkirch on siirtynyt yhtiön hallituksen jäseneksi tehtäväalueenaan sidosryhmätyöskentely.

Telakan toimitusjohtajana Helsinki Shipyard Oy:n perustamisesta saakka toiminut Carl- Gustaf Rotkirch on siirtynyt 1.2.2021 alkaen telakan hallituksen jäseneksi. Rotkirchin erityistehtävänä hallituksessa tulee olemaan sidosryhmäyhteyksien kehittäminen ja ylläpitäminen niin asiakkaiden suuntaan kuin Helsingin kaupungin ja valtiollisten toimijoiden osalta.

Telakan toimitusjohtajana on aloittanut 1.2.2021 Esko Karvonen.

Esko Karvonen aloitti Helsinki Shipyardilla vuonna 2019, elokuun 6. päivä, telakan varatoimitusjohtajana (Chief Operating Officer, COO). Ennen siirtymistään Helsingin telakalle Karvonen on työskennellyt kansainvälisissä liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä laivateollisuudessa.

Lisätietoja:

Esko Karvonen, toimitusjohtaja, Helsinki Shipyard Oy, p. +358 10 622 2600

Carl-Gustaf Rotkirch, hallituksen jäsen, Helsinki Shipyard Oy, p. +358 10 622 2600

Helsinki Shipyard Oy sijaitsee Suomen pääkaupungissa ja on erikoistunut meriteknologiaan sekä haastaviin olosuhteisiin ja vaativille reiteille tarkoitettujen erikoisalusten rakentamiseen. Telakalla on pitkät perinteet ja vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta kylmissä olosuhteissa operoitavien jäänmurtajien ja muiden korkean jääluokan omaavien alusten suunnittelussa ja rakentamisessa. Arktisen tietotaidon lisäksi asiantuntijuutemme kattaa matkustajalautat ja risteilyalukset.

Telakka tunnetaan suomalaisen laivanrakennuksen edelläkävijänä, merkittävänä työnantajana sekä osana Helsingin kaupungin historiaa ja maisemia.