Telakalle töihin

Helsinki Shipyard Oy tarjoaa sinulle aitiopaikan laivanrakennuksen maailmaan. Telakalla työskentelee tällä hetkellä 400 laivanrakennuksen ammattilaista, jotka toimivat pääosin laivan ja sen järjestelmien suunnitteluun, projektinjohtamiseen sekä alusten rakentamiseen ja varusteluun liittyvissä tehtävissä. 

Tällä hetkellä meillä on rakenteilla yksi Vega-luokan tutkimusmatkaristeilijä. Tämän uudislaivan kaksi sisarta, SH Minerva (luovutus 3.12.2021) ja SH Vega (luovutus 8.7.2022), luovutettiin telakalta vain muutaman kuukauden välein. Aluksiin liittyvistä uutisista ja tapahtumista voit lukea lisää kotisivujemme Ajankohtaista-osiosta.

Helsingin telakka on työpaikka, jossa saat vastuuta työkokemukseesi pohjautuen joko laajemmista työkokonaisuuksista tai voit keskittyä ja kehittyä tietyn alueen erityisosaajaksi. Meillä pääset tarttumaan mielenkiintoisiin haasteisiin mukavassa työyhteisössä.

Telakka tarjoaa työntekijöilleen laajan työterveyshuollon ja telakkaperinteen mukaisesti telakkalaisilla on terveyden tukena myös sairaskassat. Telakan kuntosali on työntekijöiden vapaassa käytössä ja siellä järjestettävään ohjattuun liikuntaan voit osallistua yhdessä työkavereiden kanssa. Telakalla on myös aktiivista vapaa-ajan toimintaa.

Helsinki Shipyard – Assembling Dreams

Kesäharjoittelupaikat ja vastaavat

Tällä hetkellä kaikki harjoittelijapaikat on täytetty.

Tutustu merialan esitteeseen

Helsinki Shipyard Oy:n tietosuojakäytännöt

Emme käytä ulkomaisia työnvälitystoimistoja rekrytoinnissamme!