Telakalle töihin

Helsinki Shipyard Oy tarjoaa sinulle aitiopaikan laivanrakennuksen maailmaan. Telakalla työskentelee tällä hetkellä 400 laivanrakennuksen ammattilaista, jotka toimivat pääosin laivan ja sen järjestelmien suunnitteluun, projektinjohtamiseen sekä alusten rakentamiseen ja varusteluun liittyvissä tehtävissä. 

Helsingin telakka on työpaikka, jossa saat vastuuta työkokemukseesi pohjautuen joko laajemmista työkokonaisuuksista tai voit keskittyä ja kehittyä tietyn alueen erityisosaajaksi. Meillä pääset tarttumaan mielenkiintoisiin haasteisiin mukavassa työyhteisössä.

Telakka tarjoaa työntekijöilleen laajan työterveyshuollon ja telakkaperinteen mukaisesti telakkalaisilla on terveyden tukena myös sairaskassat. Telakan kuntosali on työntekijöiden vapaassa käytössä ja siellä järjestettävään ohjattuun liikuntaan voit osallistua vaikkapa yhdessä työkavereiden kanssa. Telakalla on myös aktiivista vapaa-ajan toimintaa.

Haemme uusia työkavereita ammattimaiseen, avoimeen ja välittömään joukkoomme. Tällä hetkellä avoinna oleviin tehtäviin voit tutustua alla olevasta linkistä. Mikäli meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit halutessasi jättää myös avoimen hakemuksen. Luemme ne aina ensin läpi ennen kuin avaamme uusia tehtäviä hakuun.

Helsinki Shipyard – Assembling Dreams

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Jätä avoin hakemus

Tutustu merialan esitteeseen