Telakalle töihin

Emme käytä ulkomaisia työnvälitystoimistoja rekrytoinnissamme!

Helsinki Shipyard Oy tarjoaa sinulle aitiopaikan laivanrakennuksen maailmaan. Telakalla työskentelee tällä hetkellä 400 laivanrakennuksen ammattilaista, jotka toimivat pääosin laivan ja sen järjestelmien suunnitteluun, projektinjohtamiseen sekä alusten rakentamiseen ja varusteluun liittyvissä tehtävissä. 

Helsingin telakka on työpaikka, jossa saat vastuuta työkokemukseesi pohjautuen joko laajemmista työkokonaisuuksista tai voit keskittyä ja kehittyä tietyn alueen erityisosaajaksi. Meillä pääset tarttumaan mielenkiintoisiin haasteisiin mukavassa työyhteisössä.

Telakka tarjoaa työntekijöilleen laajan työterveyshuollon ja telakkaperinteen mukaisesti telakkalaisilla on terveyden tukena myös sairaskassat. Telakan kuntosali on työntekijöiden vapaassa käytössä ja siellä järjestettävään ohjattuun liikuntaan voit osallistua yhdessä työkavereiden kanssa. Telakalla on myös aktiivista vapaa-ajan toimintaa.

Helsinki Shipyard – Assembling Dreams

Haemme uusia osaajia ammattimaiseen, avoimeen ja välittömään joukkoomme. Tehtäviin voit tutustua alla olevasta link(e)istä.

Naval Architect, Projekti-insinööri

Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa tehtävää, voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen. Luemme ne aina ensin läpi ennen kuin avaamme uusia tehtäviä hakuun.

Toimihenkilötehtävät

Työntekijätehtävät

Tutustu merialan esitteeseen

Helsinki Shipyard Oy:n tietosuojakäytännöt